15. ročník "Memoriálu Jirky Beka"

22.04.2017 00:00

Jubilejní 15. ročník Memoriálu Jirky Beka, který se uskutečnil dne 22.4.2017 v Bělovsi, mladým hasičům i přes nepříznivé počasí přinesl medailovou pozici. Ačkoliv ráno to vypadalo, že se chystá vylít nebe z mračen, naštěstí se počasí umoudřilo a odpoledne už na nás svítilo i sluníčko. 

Naši mladší mladí hasiči si vylosovali číslo jedna, bohužel technika při útoku CTIF nám malinko za zlobila a proto naši mladší absolvovali druhý pokus. U štafety CTIF měli pár trestných bodů a tak se celkově umístili na sedmém místě z deseti družstev. 

Družstvo starších mladých hasičů bylo úspěšnější, po absolvování štafety CTIF, skončili na druhém místě. Takže se čekalo na útok, který vše rozhodl a po úspěšném absolvování útoku na ně čekalo krásné bronzové místo. Našim starším moc gratulujeme a věříme, že si formu a výbornou kondici i na dále udrží.

 
 

Martina Skálová

vedoucí MH

Družstvo starších mladých hasičů bylo úspěšnější, po absolvování štafety CTIF, skončili na druhém místě. Takže se čekalo na útok, který vše rozhodl a po úspěšném absolvování  útoku na ně čekalo krásné bronzové místo. Našim starším moc gratulujeme a věříme, že si formu a výbornou kondici i na dále udrží.Jubilejní 15. ročník Memoriálu Jirky Beka, nám i přes nepříznivé počasí přinesl medailovou pozici. Ačkoliv ráno vypadalo, že se chystá vylít nebe z mračen, naštěstí se počasí umoudřilo a odpoledne už na nás svítilo i sluníčko.
Naši mladší mladí hasiči si vylosovali číslo jedna, bohužel technika př útoku CTIF nám malinko zazlobila a proto jsme absolvovali druhý pokus. U štafety CTIF jsme měli pár trestných bodů, takže celkově jsme se umístili na sedmém místě z deseti družstev.
Družstvo starších mladých hasičů bylo úspěšnější, po absolvování štafety CTIF, skončili na druhém místě. Takže se čekalo na útok, který vše rozhodl a po úspěšném absolvování  útoku na ně čekalo krásné bronzové místo. Našim starším moc gratulujeme a věříme, že si formu a výbornou kondici i na dále udrží.